Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашите Общите условия за ползване и Политиката за лични данни
Лични данни | Бисквитки
Изпрати съобщение Обади се Намери ни
Български English

Платени канали

Diema Extra

Diema sport HD
Diema sport 2 HD
Diema sport 3 HD
Trace sport stars
Безсрочен договор
11.99лв
Пакет Премиум

Специално подбрани
ТВ канали с
високо качество

Безсрочен договор
3.00лв
7/8 ТВПрограма 7/8ТВ

Безсрочен договор
0.78лв

Подробна информация

Описание на услугите
Техническа поддръжка
Други условия 

Допълнително платен пакет Diema Extra включва три тематични спортни канала - Diema Sport HD, Diema sport 2 HD, Diema sport 3 HD и Trace Sport Stars

Diema Sport HD предава в HD качество най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Английската висша лига и футбола на Острова, както и още много футбол и разнообразие от други спортове.(LCN 123)
Diema Sport 2 HD предлага още много качествен футбол, както и едни от най-вълнуващите и популярни спортни надпревари. Към най-доброто от „А” група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, Diema Extra ще добави и още качествен футбол, включително ще излъчва отново някой от следобедните мачове от английската Висша лига – в събота, пряко от 17.00 ч. българско време.(LCN 124)
Diema Sport 3 HD излъчва футболните мачове от немската Първа и Втора Бундеслига и френската висша дивизия Лига.
Най-горещите и интересни лайфстайл новини за световноизвестни спортисти са запазена марка в ефира на спортно-развлекателния Trace Sport Stars. Той е първият по рода си канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – начин на живот, любопитни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко друго свързано със звездите, което вълнува техните феновете.(LCN125)

 

Допълнително платен пакет Премиум включва подбрани ТВ програми с високо качество на съдържание:

Научно популярни и филмови:

Da Vinci Learning - един от най-добрите научно-популярни телевизионни канали в света - образователен канал за цялото семейство, предоставящ пълна палитра научни познания. Той предлага истинско образование, най-доброто забавление и лично вдъхновение директно в дома на зрителите си. Da Vinci Learning предлага на зрителите си възможност да изследват изумителната вселена от знания и наука посредством телевизионни продукции с отлично качество.
FOX HD - интелигентно забавление с характер, символ на качествено телевизионно съдържание от всички жанрове. Част от световната поп култура над 20 години, общоразвлекателният телевизионен канал e световно признат и успешен член на семейството на Fox Entertainment Group и 20th Century Fox . FOX е водещият бранд на FOX International Channels, мултимедийна развлекателна група на News Corporation
Fox Life HD - телевизионна мрежа на Фокс Бродкастинг Къмпани, специализирана в производството и разпространението на тематични канали на територията на Латинска Америка, Европа и Япония. Програмата включва различни ТВ сериали, ситкоми и игрални филми, както и характерни за съответния район продукции. Каналът е с HD качество.
Fox Crime HD - телевизионна мрежа на Фокс Бродкастинг Къмпани, и излъчва в няколко държави в Европа и Азия, сред които Италия, Португалия и България. Основната ѝ програмна схема включва множество телевизионни сериали и филми, като мнозинството са пряко свързани с престъпления, ужаси и разследвания. Каналът е с HD качество.
Nat Geo HDспециализиран в излъчването на научно-популярни и документални филми от областите география, природа, култура и животински свят. National Geographic Channels International се разпространява в 153 страни на 27 езика и се гледа от повече от 230 млн. домакинства по света. Документалните филми, производство на National Geographic Channel, са спечелили повече от 800 международни награди и премии.
Nat Geo Wild HD - Потопи се в най-невероятните и интимни кадри на дивата природа, които някога си виждал. Освен че има несравнима репутация относно качеството на продукцията, Nat Geo Wild винаги се стреми да ти даде уникален поглед към света на природата, околната среда и невероятните същества, които я обитават.
24 Kitchen HD - създаден, за да отговори на нарастващия интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на все по-приоритетно място качеството на продуктите и да гледат кулинарни предавания по телевизията. 24 Kitchen разчита на вкусни съставки, аромати и комбинации от цял свят, на доказани европейски готвачи и HD качество. Ако търсите промени в менюто си, имате нужда от нови идеи или просто искате да впечатлите семйството и приятелите си - поканете поне за 24 часа в кухнята си 24 Kitchen.
Cinemania HD - Програмата на „СИНЕМАНИЯ“ включва широка палитра от игрални филми и сериали, документални и научно-популярни филми.
Селектираните филми са измежду значимите достижения на съвременното европейско и световно кино. Голяма част от тях са сред призьорите на конкурсните програми от последните издания на големите световни кинофестивали Берлин, Кан, Венеция, Сан Себастиан, Торонто, Карлови Вари, Локарно и др.

Спортни канали:

Eurosport 1 HDосновният телевизионен ТВ канал на паневропейска телевизионна спортна мрежа. Програмите на Eurosport са на разположение в 54 държави, в 20 различни езици и предоставят на зрителите европейски и международни спортни събития.
Eurosport 2 HD - спортен канал, част от паневропейската телевизионна спортна мрежа. Eurosport 2 може да бъде характеризиран като спортен канал от най-ново поколение - посветен на отборните и алтернативните спортове, по-непопулярни спортни състезания и събития.
Extreme Sports Channel - Световно известният Extreme Sports Channel е единственият телевизионен канал за най-вълнуващите и вдъхновяващи лайфстайл, приключенски програми и предавания за екстремни спортове. От увлекателни документални филми до задълбочени профили на съвременни емблематични личности, от неустоими приключения до спортни шампионати, Extreme Sports Channel предлага всичко това. Каналът улавя чистата, истинска страст на хората, които изживяват мечтите си и предприемат удивителни експедиции, отдава признание на онези, които използват умения, съобразителност и решителност, за да постигнат целите си, и показва най-талантливите екстремни спортисти в света.

Еротика:
XYPlus
DorcelTV

 

Допълнително платен пакет 7/8 ТВ

7/8 TV предоставя на зрителите ясно изразена алтернатива, отвъд наложените програмни модели – актуални информационни и аналитични предавания, богат набор от забавни и музикални програми.

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ
Услугата съдържа допълнително платени ТВ програми и се предоставя единствено като допълненителна услуга в условията на действащ договор за Основния пакет Кабелна телевизия. Услугата се активира при заплащане на фиксирана такса за еднократна месечна активация, независеща от броя на дните на ползване на услугата. Срокът на активност на услугата е от датата на плащане на таксата за активация до края на текущия календарен месец, в условията на действащ договор.

Денонощен център за работа с клиенти – 0888149259, 062 603071, 062 628757, 0618 20045
support@telnet.bg
Дежурните оператори извършват консултации и първоначално диагностициране на проблема, както и отстраняване на проблеми в конфигурирането на устройствата от мрежата на ОПЕРАТОРА или на оборудване на място при КЛИЕНТА чрез отдалечен достъп. В случаите, в които е невъзможно отстраняване на проблем дистанционно, операторите създават задачи (trouble tickets) за проверка и диагностика от технически екипи на място.
Режим на работа на Денонощен център за работа с клиенти - 24/7.

Важно! Отстраняване на проблеми свързани с физическо прекъсване на изградената свързаност и аварии изискващи подмяна на оборудване в мрежата на Оператора или на оборудване на място при КЛИЕНТА, се извършва в часовия интервал от 09:00 до 18:00 часа в присъствени (официално работни) дни и от 10:00 до 17:00 в почивни дни. Не се извършват ремонтни дейности на открито в лоши атмосферни или други застрашаващи здравето на техническите екипи условия.

Съгласно Общи условия с крайни потребители, Раздел V, Задължения на Оператора, т. 13.11. Операторът е длъжен да отстранява възникнали повреди в МРЕЖАТА при нормални условия на работа в срок от 48 /четиридесет и осем/ часа. Срокът за отстраняване на повредата започва да тече от момента на писмено, по телефона и / или в офиса уведомяване за повредата от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ или от установяването й от страна на ОПЕРАТОРА, посредством упълномощените за това лица;

УСТРОЙСТВА И КАРТИ

За клиенти на Кабелна телевизия, услугата се приема посредством CA Модул и CI карта.
CI карта се получава безплатно при заплащане на минимум една пълна месечна такса за услугата.
Предоставените по договор STB са с вграден CA Модул.
CA Модул може да бъде ползван по един от следните начини:
- закупуване 
- като Основно или Допълнително устройство под наем в условията на срочен договор за Кабелна телевизия. Виж Устройства

Клиентите на услуга Интерактивна IP телевизия не се нуждаят от CA Модул и CI карта за приемане на допълнително платени, кодирани ТВ програми.

CI Card (smart card) предоставенa от Телнет за срока на договора за Кабелна телевизия до 2 бр.
Цена на закупуване на CA Модул и карта

Виж Устройства

Временно спиране на услугата

При липса на плащане, услугата спира автоматично на 5-то число на месеца. Месеци (цели календарни), в които услугата не е ползвана (била е неактивна) не се заплащат.

Подновяване ползване на услугата

При заплащане на месечна такса за текущ месец, услугата се активира в рамките на 1 час

Ръчни настройки на честотите (khz)

583,000
591,000
599,000
607,000
128QAM
скорост -6875

 Цена на посещение за настройки и конфигуриране  съгласно Ценоразпис Допълнителни услуги 
 Устройства  Всички устройства предоставени за безплатно ползване за срока на договора подлежат на връщане след изтичането му. Всички предоставени, но невърнати устройства до 10 дни след спиране на услугата и прекратяване на договора, се търсят по съдебен ред.
 Специални условия и права  Услугата се предоставя само на физически лица, като Телнет ООД предоставя единствено техническа свързаност за приемане на телевизионни програми и в цената не са включени права за публично препредаване, които се уреждат индивидуално със съответните доставчици на аудиовизуални медийни услуги съгласно ЗАПСП и ЗРТ.

Процедура за включване на услуга

Заявка

Изпращате заявка за включване през сайта

Потвърждение

С Вас се свързва оператор за потвърждение и допълнителна информация

Инсталация

До 7 работни дни (обичайно до 3 работни дни) екип на Телнет извършва инсталация на услугата

Договор и плащане

До 3 дни от активирането на услугата трябва да посетите офис на Телнет ООД за сключване на договор и заплащане на месечна абонаментна такса

Услуга

Радвате се на качествена услуга и надежден 24/7 съпорт.